Missie & Visie

Op weg naar een bloeiende lokale economie in ’t Gooi en Omstreken

Gooi in Verbinding (GiV) is een coöperatie, opgericht door burgers voor burgers in regio ’t Gooi en Omstreken zonder winstoogmerk en ingeschreven bij de KvK onder nummer 890 12976.

 Gooi in Verbinding is ontstaan uit meerdere initiatieven in de regio Gooi en Omstreken. Van Muiden tot Baarn en van Huizen tot Hilversum en uit alle gemeenten daar omheen komen onze betrokkenen. Wij verbinden ons als pioniers om samen uit te vinden wat er nodig is voor een samenleving die mens, natuur en vrijheid centraal zet. Die overvloed creëert door wat lokaal beschikbaar is, ook lokaal te benutten. Of het nou om de mensen en hun talenten en drijfveren gaat of om de beschikbare middelen en mogelijkheden in de regio. Een lokale bloeiende samenleving met aandacht voor lokaal ondernemerschap, onderwijs, gezondheidszorg, voedsel en nutsvoorzieningen die met respect voor mens en natuur tot stand komen en respect hebben voor vrijheid en autonomie van inwoners. Door te doen, verkennen wij samen wat wel en niet werkt. Ook in de samenwerking met elkaar. Wij zullen vallen en opstaan, maar vertrouwen erop dat onze inzichten en stappen voorwaarts het fundament leggen voor de generaties die na ons komen. 

Onze Missie & Visie

Met de coöperatie Gooi in Verbinding willen we meer zijn dan louter een economische samenwerking. 

We willen constructief bouwen aan onze toekomst met een krachtige intentie. Een nieuwe manier vinden om een samenleving te organiseren, binnen de huidige, waarin iedereen zich welkom voelt. 

Onze Kernwaarden

We denken vanuit vertrouwen, overvloed en liefde. Wij gaan voor vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid, met respect voor ieders grenzen.

 

 

 

 

Klik op de afbeelding om meer te lezen over waarom, wie en hoe…

Lidmaatschap

Als lid van de coöperatie kun je actief bijdragen aan de missie en visie van de coöperatie en daar zelf ook profijt uit halen. Door mee te werken (financieel en met inzet van je tijd, energie, kennis en/of vaardigheden) komen initiatieven tot bloei waar we samen en individueel de vruchten van plukken. Denk aan letterlijke vruchten uit de moestuin, maar ook een lokaal netwerk, voordelige tarieven en veel gezelligheid en verbinding. Je geniet mee van aantrekkelijke voordelen bij evenementen, diensten en producten. Je bent al lid voor slechts 7,50 euro per maand of 85 euro p/jaar.

Klik op de afbeelding voor de voordelen op een rijtje

Neem contact met ons op

Wil je ook mee helpen bouwen?

We helpen je graag met de keuze waaraan je mee wil bouwen.
Stuur ons een bericht via onderstaande link en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Levende lokale inspiratie & oplossingen,
bezorgd in jouw inbox.

Ben je nog niet zover dat je actief kan meebouwen, maar wil je wel graag op de hoogte blijven? Laat hier je naam en email achter, dan ontvang je voortaan onze nieuwsbrief.