Hans Kamperman over Vrije Energie

Op zondagmiddag 26 november wordt Hans Kamperman geïnterviewd door Maurice van Ulden over ‘Vrije Energie’.

Hoe zit ons energiesysteem in elkaar en wat zijn de mogelijkheden om energiekosten te reduceren? Welke mogelijkheden op het gebied van vrije energie zijn er beschikbaar? Welke invloed heeft de heilige geometrie op de natuur en mens? Met welke technieken kan je een zelfvoorzienend worden met een moestuin? 

Energieprijzen stijgen de pan uit en worden zo langzamerhand onbetaalbaar voor veel huishoudens en bedrijven met name voor de middenstand. We komen er keihard achter dat we volledig afhankelijk zijn geworden van fossiele brandstoffen, een markt die in handen is van enkele machtige multinationals die daar schaamteloos mee manipuleren. Hoe kunnen wij ons vrij maken van fossiele brandstoffen om autonoom te kunnen leven?

Maurice zal samen met Hans praten over hoe ons energievoorziening werkt en wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen.

Ze gaan in op wat de mogelijkheden zijn van vrije energie, wat er op dit moment op de markt beschikbaar is en welke mogelijkheden er zijn om zelf units te bouwen die energie opwekken.
https://docdro.id/jSKCbxp

In het 2e deel van de middag zullen zij ingaan op elektrocultuur en magnetocultuur in de moestuin. Wat de heilige geometrie, solfege-frequenties hiermee te maken hebben en hoe de SHE-symbolen onze levensenergie (Boviswaarde) kunnen verhogen en ons daarmee beschermen tegen invloeden die onze levensenergie omlaag halen.

Tevens is er ruimte om vragen uit het publiek te beantwoorden.
https://docdro.id/EyiHDIW

Praktische info

Waar:
De lezing vindt plaats in een sfeervolle dorpsboerderij aan de Eemnesserweg 15 in Blaricum

Datum & Tijd: Zondag 26 november , van 14.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur.

Aanmelden: Tickets zijn € 15,- inclusief koffie, thee en water, exclusief servicekosten van eventgoose en te bestellen via deze link:
https://gooiinverbindingevents.eventgoose.com/